Coimbee verbetercoach

Coimbee verbeteroach is een softwarepakket voor managers met als doel verbeteringen in een bedrijf of organisatie op de juiste manier te bewerkstelligen. Met deze tool stimuleert de manager zijn medewerkers op een actieve manier veranderingen te bedenken, te beoordelen en te realiseren. Door likes en commentaar stimuleren de medewerkers elkaar. Binnen een grote organisatie is het mogelijk om de input van verschillende teams met elkaar te verbinden en te delen waardoor de plannen breed in de organisatie aandacht krijgen. Via een eigen dashboard behoudt de manager overzicht over de rapportages en voortgang van het veranderproces.

De Coimbee verbeteroach is bruikbaar voor vele soorten organisaties. Of je nu werkt bij een groothandel, zorginstelling, school, dienstverlener, advies-bureau of in de makelaardij, door de intuïtieve manier van werken is het pakket breed inzetbaar voor vele doelgroepen. Alle bedrijven hebben een gezamenlijk streven, namelijk beter worden in hun diensten en service, en hun positie naar de klant toe behouden. Medewerkers functioneren als ze zelf het idee krijgen dat hun input er ook toe doet en als de werkprocessen worden verbeterd en vereenvoudigt.

Werken met de Coimbee verbetercoach geeft meerdere resultaten. Tevreden medewerkers halen energie uit hun werk, zijn extra creatief en ervaren meer werkplezier. Succesvolle verbeteringen zorgen ervoor dat andere verbeteringen worden gestimuleerd. De managers krijgen meer overzicht over de stroom ideeën die vaak in een bedrijf rondgaan en kan hier ook effectief mee aan de slag. De prioriteiten kunnen eenvoudig worden bepaald.

Omdat alle input centraal wordt opgeslagen gaan de ideeën niet verloren, en zijn ze eenvoudig via het dashboard op te roepen. Hier ziet de manager direct wat de status is van een verandervoorstel en wat de volgende stap zal worden binnen het proces. Door gebruik te maken van verschillende online-rapportages krijgt de leidinggevende snel inzicht over het geheel. Succesvolle veranderingen krijgen een speciale status en zijn hierdoor zichtbaar als een behaald succes.