Bitcoin miner – bitcoins minen

Bitcoin miner – Bitcoins minen

Geld investeren kan op verschillende manieren. Je kan bij een goudhandelaar een brok goud krijgen of je kan aandelen kopen op de beurs. Het zijn stuk voor stuk investeringen waarbij je jaren moet wachten en hopen dat het echt geld waard wordt. Je hebt niet de garantie dat je een investering ook echt terugverdiend en laat staan dat je er een mooi rendement uit haalt. Toch zijn we steeds vaker opzoek naar manieren om rendement te maken op ons spaargeld. Vooral sinds we bijna geen rente meer krijgen op onze spaarrekeningen. Een mooie oplossing om toch nog een mooi rendement te maken is door een bitcoin miner aan te schaffen. Bitcoins minen is een nieuwe methode om een bijna gegarandeerd rendement te maken op je spaargeld. Binnen een jaar heb je vaak al je investering terugverdiend inclusief een mooi rendement. Het rendement ligt vaak een stuk hoger dan je spaarrekening.

Hoe maak je met bitcoin miners een mooi rendement op je spaarrekening?

Een bitcoin miner is een soort super computer die codes gaat kraken zodra je deze aansluit in een poule. Samen met andere super computers probeer je codes te kraken. Lukt het kraken van de codes? Dan gaat er een soort kluis open met 25 bitcoins. Dit gebeurd eigenlijk wel dagelijks en naar ratio worden deze bitcoins verdeeld over alle deelnemers en hun aandeel. Het is dus afhankelijk van welke poule je zit en hoe sterk jouw computer is voor hoeveel bitcoins je kan minen. Gemiddeld kan je al snel één tot twee bitcoins per jaar verdienen. Eén bitcoin is afhankelijk van de koers al snel honderden euro’s waard. Je kan al bitcoins minen vanaf € 80. Dit maakt het heel interessant om je rendement met bitcoins minen te behalen.

Cloud mining als oplossing tegen hoge stroomkosten

Er is wel een nadeel bij bitcoins minen en dat is dat je altijd je computer 24/7 alleen voor bitcoins minen aan moet hebben staan. Dit kost veel stroom vooral bij een super computer en je dient de computer te onderhouden. Wil je dit allemaal niet? Kies dan voor cloud mining. Je kan dan in de cloud een bitcoin miner aanschaffen en deze laten draaien op afstand. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is het zien binnenkomen van je bitcoins. Dit is pas echt investeren en rendement maken op je spaargeld.